Бъди доброволец на WEBIT.FESTIVAL! Включи се в най-мащабното издание на събитието досега!

 In Causes we support

WEBIT.Festival Europe 2019 набира звезден екип от доброволци!

Ти си отговорен, активен, комуникативен и имаш страхотен интерес към бъдещето и дигиталните трансформации? Ако отговорът е да, ти имаш уникалната възможност да станеш част от екипа на WEBIT.FESTIVAL Europe 2019. Запознай се с глобалните лидери и иноватори, които променят света и грабни частица от безценния им опит и прозрение, които ще споделят на 5те сцени на Webit.  

Имаш страхотната възможност да получиш билет за WEBIT.Festival на стойност 240 евро срещу един ден от твоето време и отдадената ти работа. Търсим 120 доброволци, които да ни помогнат да проведем събитието в София на 14 и 15 май в НДК със заетост между 7:00 и 19:00ч. В зависимост от възможността ти, може да избереш, между 14 и 15 май, кой ден да доброволстваш, и кой ден да присъстваш като посетител.

На 9 май от 18:30 ч. е обучителният ден на доброволците пред НДК, на който присъствието на всички одобрени такива е задължително.

Допълнително, на 13 май в 16:00ч отваря Webit регистрацията, която продължава до към 20:00ч. Ще имаме нужда от доброволци и по това време, тъй като повечето от посетителите идват предварително да вземат баджовете си.

Можеш да се включиш в следните дейности:

  • Организация на WEBIT.FESTIVAL
  • Посрещане на делегатите и лекторите
  • Асистенти в залата за изложители и startups
  • Асистенти в media corner
  • Асистент фотографи

Ако искаш да станеш част от екипа на доброволците, който помага за осъществяването на един най-значимите фестивали за технологии и иновации в Европа – кандидатствай тук. Задължително условие е да попълниш регистрационната форма и да прикачиш CV-то си на английски език, тъй като официалният език на Фестивала е английски.

Webit.Foundation благодари на всички ентусиасти за желанието им да помогнат.

 

Източник: WEBIT.FESTIVAL

За контакти:

Елина Георгиева

[email protected]

 

Recent Posts