UPVenture Week

 In Causes we support

Имаме удоволствието да ви представим проекта UPVenture Week, организиран от нашите партньори от StartUP Foundation.

Първият организиран в страната едноседмичен стартъп фест ще събере на едно място предприемачи, маркетолози, IT професионалисти, дизайнери и стартъп ентусиасти.

Събитието ще се състои между 2 и 6 ноември (понеделник-петък) в София.

Инициативата ще се проведе под надслова „Откривателите на първо място“ като основната цел е да се поощри, вдъхнови и свърже предприемаческата общност в България.

Два са главните акценти на UPVenture Week:

  • StartUP NEXT 2015 Conference (5-6 ноември, Интер Експо център) – традиционната годишна предприемаческа конференция, която се провежда от 2007 г. насам. Събитието е на английски и са поканени интересни говорители от България, Източна Европа, Западна Европа и САЩ.

Сред лекторите тази година са Масиек Ласкус /главен изпълнителен директор и основател на Стартъп Сафари/, Деян Витанов /български предприемач в Силиконовата долина/, Каспър Торни / основател и CEO на стартъпа Swipes/ и други. Всички лектори може да намерите тук: http://2015.startup.bg/

  • Startup Safary Sofia (3-4 ноември, различни локации) ? провежда се за първи път в страната и представлява два дни на отворени врати, в които хора търсещи работа и/или желаещи да стартират бизнес могат да посетят офисите на стартъпи и големи компании в предварително уречен час за вдъхновяща лекция или дискусия.

Някои от участващите компании са TaxiMe, Eleven, pCloud, Enhancv и други.

В програмата са предвидени и уъркшопи, посветени на иновациите.

Тази година се очакват няколкостотин участници като билети за събитието все още могат да се закупят от ТУК.

facebook_cover_main

Recommended Posts