Кариерен Кошер събира българите с опит и образование от чужбина

 In Causes we support

 

Кариерен Кошер е новото най-голямо кариерно събитие, което среща българи с опит и образование от чужбина и се осъществява под патронажа на Президентството на Република България. 

Кошерът предлага кариерни възможности на българите, които са се завърнали или обмислят да се завърнат в страната.

Организаторите от сдружение Тук-Там стъпват на 11 години опит в развитието на кариерни събития и надграждат наученото с нови инициативи. Събитието е идеологическо продължение на форума „Кариера в България. Защо не?“, организиран от сдружението (2008-2018) и тази година ще се проведе в Интер Експо Център – София

На 4-ти септември 2019 се очаква Кошерът да събере над 1500 висококвалифицирани кандидати, които искат реализация обратно в България. 

Над 90 топ компании ще представят на място стотици възможности за кариерно развитие на българи с опит и образование от чужбина, които искат да работят обратно в родината.

Посетителите на Кариерен Кошер ще имат възможност да проследят 12 вълнуващи лекции и дискусии. Темите на събитието дават отговор на различни предизвикателства, с които се сблъскваме в професионална среда и представят успешни практики за реализация от установени специалисти в различни области.

Освен обичайните за всяко подобно събитие предложения за работа и разговор на място с представители на компании, тази година Кариерен Кошер предлага специално обособен кът за кариерни консултации, коучинг за опитни хора и проверка на владеене на език.

Достъпът до събитието е безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с едни от най-проспериращите компании на българския трудов пазар. 

Тази година Кариерен Кошер поставя началото на по-устойчива екосистема, за да сведе до минимум негативния отпечатък върху природата от провеждането на подобни събития. 

Нашият гъмжащ от енергия Кариерен Кошер привлича обратно човешкия капитал на България

Предоставя възможност на компании и таланти да намерят най-правилния начин да се опознаят и да започнат съвместната работа.

Ако искаш и ти да намериш пътя обратно към дома, посети Кариерен Кошер – тук ще откриеш, че има къде да се върнеш.

Recent Posts