Желаещите могат да се регистрират до 31 август

Тазгодишното издание на предприемаческия проект Founders Today вече стартира и активно приветства находчиви и талантливи предприемачи. Конкурсът, организиран отводещия икономически сайт Investor.bg, дава възможност на шестима успешни създатели на стартиращи компании да получат пакети за реклама в каналите на Investor Media Group и ексклузивна менторска сесия с утвърден български предприемач. Един от участниците ще получи възможността да се включи в следващата акселераторска програма на The Founder Institutе, а друг ще може да се възползва от coworking пространство за 2 месеца, осигурено от Betahaus Sofia. В конкурса могат да кандидатстват представители на start-up и scale-up компании, като попълнят въпросник с информация за техния бизнес и да се регистрират – ТУК. Срокът за записване е до 31 август.

Founders Today ще срещне присъстващите с успешните примери от бизнес средите като основатели и мениджъри на малки и средни компании, представители на start-up компании, предприемачи и инвеститори. Финалистите ще получат участие в менторска сесия с успешен български предприемач по време на събитието, което ще се проведе на 28 септември. Менторите, които ще се включат са Иван Александров – Основател и изпълнителен директор на eBag; Станимир Василев – Съосновател на МФГ Инвест ЕАД; Георги Малчев – Управляващ съдружник в xplora.bg; Валери Вълчев – Главен изпълнителен директор и съосновател на Paynetics и Веско Колев – Главен изпълнителен директор и основател, Icanpreneur.

Повече информация за Founders Today и бланката за подаване на кандидатура ще откриете на страницата на събитието –ТУК.

Генерални партньори на Founders Today са УниКредит Булбанк и MFG.

Основни партньори са Българската банка за развитие и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.      

Събитието се организира с подкрепата на Българска Фондова Борса, Concord Asset Management, Devin Изворна, Inter Expo Center, Винарна Ловико Сухиндол, Mascaret и J Point +.

Институционални партньори са Българската стартъп асоциация (BESCO), Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска финтех асоциация, The Founder Institute, Entrepreneurs Night Out, 9Academy, Френско-българската търговска и индустриална камара, CEED Bulgaria, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Betahaus Sofia.  

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Bloomberg Businessweek Bg, сп. BusinessGlobal, HiComm и The Recursive.

Recommended Posts