Професионалисти от България се срещат с топ бизнес училища по време на Access MBA One-to-One на 23ти ноември.

В началото на май международно признати MBA програми ще изпратят свои представители в България, за да се срещнат лично с търсещи управленско кариерно развитие професионалисти, по време на изложението Access MBA One-to-One. Събитието е част от есенната програма на Access MBA Tour в 48 града по целия свят, в която участват 200 водещи международни бизнес университета.

В София изложението ще се състои на 23 ноември 2019 г. в хотел “Интерконтинентал“. Участието в него е безплатно, но е нужна предварителна регистрация поне пет дни преди форума, уточняват организаторите. Работният език на събитието е английски. 

WU Executive Academy, IE Business School, Manchester Business School, HULT International Business School, American University in Bulgaria, SDA Bocconi са само част от водещите международни бизнес училища, които ще представят лично на най-подходящите кандидати своите МВА и EMBA програми в Европа и Северна Америка. 

За участие в Access MBA след регистрация всеки заинтересован от MBA обучение преминава през процес на предварителна ориентация и оценка от експерти, за да се подберат  програмите, най-подходящи за неговите кариерни цели и потенциал за прием. Участието в Access MBA e по индивидуална програма, която включва поредица от 20-минутни лични срещи с представители на всички подходящи бизнес училища. 

Новост за участниците е, че Access MBA ще финансира посещение на един участник в събитие от пролетната програма в университет по избор. Личното посещение на университет е важна стъпка при правилния избор и повлиява шансовете за прием. Печелившият ще бъде избран с лотария.

Традиционно, участниците в събитието Access MBA могат да разчитат и на безплатни лични консултации за подготовката си за кандидатстване, да получат информация за входящите тестове GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, както и за специални възможности за допълнително финансиране на обучението. 

Съвременните тенденции в бизнес образованието, успешната стратегия за прием и кариерното развитие след завършване ще бъдат фокус на панелна дискусия с представители на университетите и техни възпитаници, която е отворена за всички заинтересовани.

Access MBA e първият бранд на компанията Advent Group, която тази година отбелязва своята 15 годишнина. „Уникалната методика за подбор на най-подходящите международни бизнес училища за всеки кандидат за МВА обучение и постоянният фокус върху удовлетвореността на участниците, превърна Access MBA в световен лидер в бранша,“ споделя Кристоф Кота, основател и изпълнителен директор на компанията.

Повече информация за Access MBA можете да намерите на сайта на събитието.

Recommended Posts