Все още се колебаете коя е следващата стъпка към мечтаната работа?

 

На 11-ти май 2016, в хотел Балкан (Шератон), ABLE отново ще подкрепи световния лидер в организирането на MBA събития, който се завръща за 18-ти пореден път в София!

Access MBA е мостът, който сближава лидерите в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и Директори по прием на студенти. Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

 

8b0d7233-ae61-4028-ad57-7f49f790bdb2

 

Какво ви дава MBA?

 

  • Наскоро  завършилите МВА са изправени пред най-добрите перспективи за професионално развитие до момента (проучване на  GMAC от 2015 г.)

 

  • Завършилите МВА програми успяват  да получат  заплата в размер на 135000 USD  3 години след дипломиране  (според Financial Times 2016.)

 

  • 75% от работодателите планират да наемат притежатели на MBA  (годишно проучване на GMAC от 2016 г.)

 

Престижният тур на световни бизнес училища оценява потенциала за прием в МВА програмите на всеки един кандидат, който се  регистрира за участие в събитието. Като вземат предвид целите и предпочитанията на кандидата, за тях ще се грижат специално подбрани експертите от „Квалификационния център” на Access MBA, които да ориентират кандидатите към подходящите програми.

 

Постигнете ново професионално ниво с MBA!

 Местата за индивидуални срещи с представители на Access MBA експерти са ограничени,  затова  възползвайте се от възможността да се регистрирате предварително.

 

За да получите своята безплатна покана за събитието, се  регистрирайте ТУК.

 

50577fe0-f445-4e23-a150-6c94f0f552b8

 

 

Recommended Posts