9Academy е бизнес академия, която среща предприемчиви хора, които искат да надграждат своите знания и умения, с предприемачи и експерти в различни сфери с богат опит. Първият сезон на 9Academy стартира през януари 2014 г.  След 6 успешни сезона основна цел на 9Academy продължава да бъде подпомагането на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

През 2020 г. стартира 9Academy 2.0 – още по-богата програма, интензивна, но и изключително гъвкава. 9Academy 2.0 е хибридна програма от онлайн и офлайн обучения и събития. Дава възможност на участниците да преминат през обученията в удобно за тях време и със своето собствено темпо. Включва лекции, практически задачи, индивидуална обратна връзка, работа в екипи. 

Освен обучителна програма 9 Academy винаги е била и общност, в която настоящи участници и алумни, заедно с лектори, партньори и екип си взаимодействат, помагат, споделят ценни ресурси и контакти. Общност от предприемчиви, активни, отговорни, променящи към по-добро себе си и средата си хора.

Новата дигитална платформа 9 Academy 2.0 ще даде много нови възможности за колаборация, ще улесни и развие комуникацията и възможностите за съвместна работа вътре в общността.

Цели на 9Academy са:

  • да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;
  • да даде базови знания и умения в области като предприемачество, маркетинг,

продажби, финанси, счетоводство, HR, право, граждански сектор, дигитални технологии, които да спомогнат за успешна кариерна реализация и развитие;

  • да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява.

Програмата на 9 Academy 2.0 е разделена на следните модули:

Предприемачество

Маркетинг, реклама и ПР

Продажби

Право

Финанси и счетоводство

Човешки капитал

Технологии и дигитални инструменти за  бизнеса

Управление

Социална ангажираност и устойчивост

Личностно развитие

Част от специалните събития към програмата включат Панаир на идеите, Доброволческа инициатива, Представяне на работата по реални бизнес казуси.

9 Academy е от полза не само за кариерното развитие, но и за личностното израстване на участниците.

В рамките на 1 сезон на 9 Academy се включат 50 участници, които минават през процедура на подбор.

Сред участниците в 9 Academy през годините има предприемачи, IT специалисти, артисти, режисьори, фотографи, спортисти, маркетинг и HR специалисти, графични дизайнери, търговци, организатори на събития, фармацевти, хора на науката, финансисти, счетоводители, юристи, архитекти, интериорни дизайнери, учители и представители на още много професии. Сред интересите им са зелената икономика, иновации, нови технологии, устойчивост, социална отговорност и др.

Това, което ги обединява е предприемчивостта им и желанието им да се развиват. Участниците в 9 Academy са проактивни, любопитни, смели. Имат цели и работят целенасочено и упорито, за да ги постигнат. Искат да са част от общност, в която можеш да намериш партньори, съмишленици и не на последно място приятели. Освен да взимат от общността, те са готови и да дават много от себе си за общността.

Кандидатстване до 27 септември на:

https://9academy.com/kandidatstvane/

Процесът по подбор протича в два етапа: първи етап – на база апликационна форма и втори етап – интервюта с одобрените кандидатури (онлайн и на живо).

Отзиви от участници в предишни сезони:

Божана Загорчева, участник в Сезон 6 на 9Academy: В 9Academy научих, “че мога да бъда там, където поискам – професионално и личностно.”

https://9academy.com/bozhana-zagorcheva-uchastnik-v-sezon-na-9-academy/

9A клас или защо е хубаво да се върнеш в клас на стари години

http://9academy.com/dnevnik/9a-klas-ili-zashho-e-hubavo-da-se-vrnesh-v-klas-na-stari-godini/

 “9 Academy не ни дава крила. 9 Academy ни учи как да си направим самолет”

http://9academy.com/dnevnik/9-academy-ne-ni-dava-krila-9-academy-ni-uchi-kak-da-si-napravim-samolet/

9Academy- повече от бизнес академия

http://9academy.com/dnevnik/9academy-poveche-ot-biznes-akademiya/

Recommended Posts